DONUT NETWERK

Sectoroverstijgend netwerk van maatschappij-georiënteerde burgers, ondernemers en organisaties die handelen binnen de kaders van de donuteconomie

Om met elkaar te bouwen aan een economie die de maatschappij dient zonder de grenzen van de planeet te overschrijden hebben leden toegang tot visualisatie- en communicatietool Terra. Terra verleent inzicht in het bereik aan activiteiten dat door het netwerk wordt gedaan en biedt de mogelijkheid om razendsnel met elkaar in contact te komen voor kennis, handel en samenwerking. 

Het Donut Netwerk maakt kleinschalige ondernemingen samen groots.

LID WORDEN

Voor wie is het Donut Netwerk?

Het Donut Netwerk is er voor alle ondernemende burgers, ondernemers en organisaties die zich niet alleen actief willen inzetten voor een veilige en rechtvaardige samenleving, maar die ook begrijpen dat we deze transitie alleen kunnen maken als we ons verenigen.

Het Donut Netwerk is er voor diegenen die de waarde van ons sociaal en natuurlijk kapitaal inzien. Het Donut Netwerk is er voor hen die af en toe een helpende hand nodig heeft en er af en toe eentje uit wil steken. 

Het Donut Netwerk is er voor iedereen die het heldhaftige 21ste-eeuws verhaal aan hun kinderen wil vertellen over hoe de mens zichzelf overwon.  

MAATSCHAPPELIJK BEDRIJF

Bedrijf zonder winstoogmerk

Het Donut Netwerk is een maatschappij-georiënteerd bedrijf. Dit betekent dat er niet naar winst wordt gestreefd, maar wordt beoogd om een dienst te leveren die de maatschappij en al haar leden ten goede komt.

Om de dienst te kunnen laten bestaan wordt een jaarlijkse bijdrage van 120 euro (ex btw) van de gebruiker van het netwerk gevraagd. Dit bedrag is noodzakelijk om de tool in de lucht te houden.